Woon je in de buurt van Antwerpen, en ben je op zoek naar een fijn restaurant? Er zijn veel restaurants te vinden in deze levendige stad, maar hoe weet je nu of dit wel echt de juiste plek is? In dit artikel laten wij je een aantal plekken in Antwerpen zien die je zeker moet bezoeken als je zin hebt in een lekkere maaltijd!

Gerechten met lokale producten

Ben je op zoek naar een plek waar je gerechten kan bestellen die gemaakt zijn met lokale producten? Dan zit je bij Graanmarkt 13 helemaal goed. De lokale producten worden geteeld op het dak, maar komen ook bij lokale boeren vandaan, en deze staan zeker in de schijnwerpers als je de menukaart bekijkt. Het oog wil natuurlijk ook wat, en ook daar is aan gedacht. Niet alleen de inrichting en de stijl zijn geweldig, maar de borden worden ook nog eens opgemaakt als een echt kunstwerk. Het leuke bij de Graanmarkt is bovendien, dat je hier niet alleen kunt eten, maar ook kunt shoppen en slapen.

Met een grote groep naar Antwerpen

Zijn jullie met een grote groep en hebben jullie zin in pizza? Dan zouden jullie zeker naar Otomat moeten gaan. Reserveren kan hier vanaf 8 personen, en ze werken met een erg leuk concept. Je deelt namelijk de pizza’s met de anderen aan je tafel. Het pizzadeeg wordt bovendien bereid met Duvelbier-gist en je hebt de keuze uit verschillende soorten bier en toppings. Ideaal dus, als je graag zelf een pizza samenstelt!

Date night bij Mesa

Is het tijd voor een date night? Ga dan zeker naar Mesa toe. Het is er niet alleen sfeervol donker, maar ook nog eens erg gezellig. Het restaurant is opgericht door de organisatoren van Tomorrowland, en mede daardoor is dit een geliefde plek om te eten. reserveren doe je dan ook het beste op tijd, want de tafels zijn snel bezet. Je vindt hier sharing-gerechten van over de hele wereld, en het is in feite dus een soort van tapas restaurant.

Vegetarisch eten in Antwerpen

Ben je op zoek naar een plek waar je vegetarisch kunt eten? dan zit je bij Humm helemaal goed. Hier kun je namelijk de hele dag door volledig plantaardig eten. Dit vegetarische restaurant maakt gerechten uit het Midden-oosten, maar dan wel met biologische producten. En mocht je in de buurt zijn en moet je nog werken? Dan kan dat ook. Je kunt hier namelijk een tafel reserveren als work station, ideaal!

Comments are closed.